Vragen? Bel ons:

053 - 572 2009

Ariane Fine Porcelain

Ariane Porselein

Ariane Porselein, een nieuw revolutionair porselein merk, dat kwaliteit en tijdloos design combineert met creativiteit, functionaliteit, expertise en duurzaamheid. Dit resulteert in hotelporselein welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en volledig aansluit op de wensen van de markt. Bekijk de Catalogus.

  • Vaatwasmachine-bestendig Kras-bestendig Magnetron-bestendig Kras-bestendig Non-Chip Schok-bestendig Schuur-vast Temperatuur-vast Lood-en-cadmium-vrijAriane - Prime
Prime
Ariane - Vital Coupe
Vital Coupe
Ariane Vital Square
Vital Square
Ariane Vital Rectangle
Vital Rectangle
Ariane Artisan
Artisan
Ariane Gamma Dazzle
Dazzle
Ariane Privilege
Privilege
Ariane Gamma Tierra
Tierra


Aan de basis van dit nieuwe merk staat de oprichter de heer Dr. Khatar Massaad, een keramiek ingenieur. Samen met zijn team heeft hij al meer dan 20 jaar ervaring en kennis opgedaan in de keramiek- en porseleinmarkt. Dit resulteert in hotelporselein welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en volledig aansluit op de wensen van de markt.

De productie vindt plaats in India (Ivory kleur) en Bangladesh (wit porselein), waar gewerkt wordt met Europese grondstoffen en Europese ontwerpers, zoals Vavro, Dörfel en Caroline Raphaneau.

De verschillende lijnen kunnen op allerlei manieren met elkaar gemixt worden en voorzien zodoende in een complete oplossing voor o.a. hotels, restaurants, cateraars, verhuurbedrijven en profit-en non-profit instellingen. 

Bekijk alle producten van Ariane

Online betalen met ideal

Betalen in een veilige omgeving

100% tevredenheid of retour

Niet goed? Geld terug!

Vragen & Stijladvies

Wij staan u graag te woord!