Over Ons

Over de kracht van een klassiek familiebedrijf


Hoe het begon


In 1980 hebben mijn ouders Meindersma Haaksbergen opgericht. Ze gingen samen simpelweg met twee koffers op pad, hij met het porselein van Villeroy & Boch, zij met klassiek damast. Ogenschijnlijk simpelweg, want ze hadden allebei natuurlijk wel de nodige vakkennis opgedaan in loondienst. Eindelijk konden ze opereren naar eigen inzicht.


Zorgen dat een klant tevreden is, dat is het allerbelangrijkste dat ik van mijn ouders geleerd heb en waar wij met inmiddels vijftien medewerkers allemaal voor staan. En aan de aanpak van mijn ouders heb ik in wezen niets veranderd sinds ik in 1995 bij de zaak kwam. Die aanpak heeft te maken met respect voor de klant, die we behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.


Een tevreden klant betekent bij ons...


  • dat u een vaste contactpersoon krijgt met een direct telefoonnummer
  • dat die medewerker - één van onze verkopers of ikzelf - goed naar uw wensen luistert, zorgvuldig naar de stijl kijkt die u wilt voeren en dus met u meedenkt.
  • en dat hij of zij daarop een advies baseert: persoonlijk, vanuit betrokkenheid en op maat.

Een voorbeeld


Natuurlijk kan ik een schitterend wijnglas leveren voor zes àzeven euro, dat is niet zo moeilijk. Maar ik begrijp heel goed dat dat behoorlijk prijzig is. Daarom heb ik een stijlvol glas laten ontwikkelen onder een private label, dat ik als enige voer. Het gaat om een stijlvol glas voor twee euro, een lage prijs voor een mooi, goed en kwalitatief glas.


Verrassende mogelijkheden


Inmiddels laten we onder ons eigen label Pro Mundi zo'n 150 artikelen maken, allemaal kwaliteitsproducten waar behoefte aan blijkt te zijn. We importeren alle gerenommeerde merken, we leveren wat u als klant maar wilt, maar vooral: we denken met u mee en kunnen daardoor met verrassende mogelijkheden bieden waar u misschien nog niet bij had stilgestaan. De kracht van een familiebedrijf We komen graag naar u toe, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom, waar u allerlei modellen en ontwerpen kunt bekijken en de sfeer van ons bedrijf kunt proeven. Onze vijftien medewerkers en ik ontvangen u van harte. En wees niet verbaasd als u dan mijn 80-jarige vader tegenkomt, hij is nog elke dag op de zaak.


De kracht van een familiebedrijf


We komen graag naar u toe, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom, waar u allerlei modellen en ontwerpen kunt bekijken en de sfeer van ons bedrijf kunt proeven. Onze vijftien medewerkers en ik ontvangen u van harte. En wees niet verbaasd als u dan mijn 80-jarige vader tegenkomt, hij is nog elke dag op de zaak.


Eric-Jan Meindersma,
Algemeen Directeur


Meindersma Showroom

Meindersma Porselein Showroom Haaksbergen
Glazen

Gastronomie, hotellerie, restaurants, cafés en de institutionele markt vragen om aandacht voor glaswerk. Je wilt de perfecte sfeer op tafel en in je zaak. Wij leveren kwaliteit in glas, kwarx en kristal in verschillende stijlen en voor verschillende gebruiksdoelen. Je kan rekenen op snelle, probleemloze leveranties ook in geval van breuk.


Bekijk ons glaswerk

Online betalen met ideal

Betalen in een veilige omgeving

100% tevredenheid of retour

Niet goed? Geld terug!

Vragen & Stijladvies

Wij staan u graag te woord!