Vragen? Bel ons:

053 - 572 2009

Caractère

Nieuw van Revol; Caractère!

Ontwerper Noé Duchaufour Lawrence heeft zich voor de nieuwste collectie van Revol laten inspireren door de rijke kruiden uit de Oosterse keuken. Dit heeft geleid tot een eigentijds, kleurrijk en karakteristiek ontwerp in vijf verschillende basale vormen. De basislijn is in wolkenwit, en is uitgebreid met zes warme kleuren: Cinnamon, Mint, Tonka, Nutmeg, Tumeric en Cardamom.

Revol Porcelain, een frans merk dat al sinds 1768 actief is met het ontwikkelen van door hen genoemd 'culinair porselein'.

In de herfst van 2018 hebben zij in samenwerking met de ontwerper Noé Duchaufour Lawrence een nieuwe collectie gelanceerd. Duchaufour Lawrence heeft zijn inspiratie voor de basis witte lijn gehaald uit de simpele streken van een houtskoollijn. "Door de natuurlijk ruwheid geeft het voorwerpen een bepaalde kracht en diepte."

Na het productieproces wordt de glazuurrand er handmatig afgehaald, waardoor het contrast nog groter wordt.

De collectie is beschikbaar in een pure en glazende witte versie. Daarnaast komt het in een serie warme kleuren, die allen hun oorsprong vinden in de kruiden van de oosterse keuken: Mint (munt), Tonka, Nutmeg (nootmuskaat), Cinnamon (kaneel), Tumeric (kurkuma) en Cardamom (Kardemom).

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk de producten op onze webshop, of download de folder via onderstaande link. Als u de collectie liever in het echt wilt bekijken, maak dan gerust een afspraak met uw vertegenwoordiger of bij ons in de showroom.

Bekijk alle producten van Caractère

Download de folder

Online betalen met ideal

Betalen in een veilige omgeving

100% tevredenheid of retour

Niet goed? Geld terug!

Vragen & Stijladvies

Wij staan u graag te woord!