Vragen? Bel ons:

053 - 572 2009

Serax servies

Serax is voortdurend op zoek naar vernieuwing om spraakmakende producten op de markt te brengen. Daarvoor gaat het bedrijf niet alleen in zee met gerenommeerde ontwerpers, maar ook met nieuw designtalent. Samen met deze ontwerpers steekt het merk tal van stijlen en materialen in een nieuw jasje en creƫert zo een uniek en veelzijdig assortiment waarbij de eigenzinnige stijl van Serax altijd herkenbaar blijft.
Serax: kleurrijk, vernieuwend en spraakmakend!

Voorbeeld met een stuk tekst, indien extra tekst gewenst is. Serax is voortdurend op zoek naar vernieuwing om spraakmakende producten op de markt te brengen. Daarvoor gaat het bedrijf niet alleen in zee met gerenommeerde ontwerpers, maar ook met nieuw designtalent. Samen met deze ontwerpers steekt het merk tal van stijlen en materialen in een nieuw jasje en creëert zo een uniek en veelzijdig assortiment waarbij de eigenzinnige stijl van Serax altijd herkenbaar blijft.

Serax is voortdurend op zoek naar vernieuwing om spraakmakende producten op de markt te brengen. Daarvoor gaat het bedrijf niet alleen in zee met gerenommeerde ontwerpers, maar ook met nieuw designtalent. Samen met deze ontwerpers steekt het merk tal van stijlen en materialen in een nieuw jasje en creëert zo een uniek en veelzijdig assortiment waarbij de eigenzinnige stijl van Serax altijd herkenbaar blijft.

Bekijk alle producten van Serax
Online betalen met ideal

Betalen in een veilige omgeving

100% tevredenheid of retour

Niet goed? Geld terug!

Vragen & Stijladvies

Wij staan u graag te woord!