Showroom Meindersma Horeca & Hospitality


 

 

Om ons assortiment en de producten in het echt te kunnen bekijken, heten we u van harte welkom op onze showroom. Hier kunt u zelf een selectie bij elkaar zetten en kijken hoe het op tafel staat in combinatie. Laat u verrassen door de nieuwste trends en de kwaliteit van onze producten!

We vinden het natuurlijk leuk dat u als u langskomt, maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken we u om een afspraak te maken. Zo kunnen onze vertegenwoordigers ruimte voor u maken in de agenda om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Let op! Sinds 1 juli 2019 zijn wij verhuisd! Ons nieuwe kantooradres is Textielstraat 2 d – 7483 PB Haaksbergen. Ons leveradres is nog wel aan de industriestraat 18 en gaat nu via Firma Noordendorp logistics.

Leveradres Noordendorp Logistics

T.a.v. Meindersma Horeca &

Hospitality Industriestraat 18

7482 EZ Haaksbergen

Tel; 053-5721894

 Showroom Haaksbergen

Textielstraat 2D
7483 PB Haaksbergen
Overijssel

 Showroom Breukelen (op afspraak)

De Corridor 7
3621 ZA Breukelen
Utrecht

Maak een Afspraak

Glazen

Gastronomie, hotellerie, restaurants, cafés en de institutionele markt vragen om aandacht voor glaswerk. Je wilt de perfecte sfeer op tafel en in je zaak. Wij leveren kwaliteit in glas, kwarx en kristal in verschillende stijlen en voor verschillende gebruiksdoelen. Je kan rekenen op snelle, probleemloze leveranties ook in geval van breuk.


Bekijk ons glaswerk

Online betalen met ideal

Betalen in een veilige omgeving

100% tevredenheid of retour

Niet goed? Geld terug!

Vragen & Stijladvies

Wij staan u graag te woord!